bdr

Ons topmerk Bdr is voor diegene die voor huidverbetering gaan. Al na de 1e x zie je resultaat . het is een combi van ,fruitzuur,microdermabrasie en fractional needling. Wil je het een keer voelen en zien?

Kom voor de introductiebehandeling van € 40,50 en zie wat het doet met de huid.

Phyris

Wat een leuk merk is dit, hier zijn we verliefd op. Biedt de perfectie verzorging voor iedere huid. Heel veel variatie in producten en dus ook in de behandelingen. Voor wie van afwisseling houdt, is dit een feestje. Elke keer passen we de behandeling aan op jou huidtype, met verschillende producten .

We love it

Tweezerman Pincet

Hoeveel pincetten heb jij al gekocht die niet doen wat ze moeten doen? Een Tweerman Pincet koop je 1 x in je leven, want zolang gaat hij mee. Een leven lang. Mocht er ooit iets mee gebeuren door beschadiging,  stuur  hem op en je krijgt hem geslepen weer terug . Helemaal GRATIS!!

Ultra SUn SPF  met tint 😉

Ultra sun SPf  staat in de top 10 van beste zon beschermingsproducten. Zonder enige nadelige toevoegingen en de huid accepteert het product goed. Bescherm je tere huid goed en voorkom huidschade en pigmentvlekken. We hebben hem zelfs met een tintje, dus zie je er gelijk verzorgd uit.

Lycon

Als je wilt waxen , wil je daar zo min mogelijk last van hebben en zoveel mogelijk gemak. De waxen van Lycon bieden dat allebei. Door de olie die op de huid gaat voor het waxen, blijft de wax niet aan de huid plakken. Geen huidbeschadiging en minder gevoelig. Zelfs voor de Brazilian wax hebben we een speciale Pinkini wax. Dus …kies je voor alle gemakken van waxen ? Laat dat dan bij ons doen.

JvG eyeliner

Een longlasting eyeliner die echt de hele dag blijft zitten. Een super potlood  en de achterkant is een puntenslijper. In 9 trendy kleuren.  Hebben Hebben

Ecuri Cosmetics

Wimperserum van Ecuri voldoet aan de eisen van de EU-wetgeving.

Binnen 6 weken super lange wimpers
Nieuwe revolutionaire innovatie waarbij jouw eigen wimpers dubbel zo lang worden. De wimpers worden ook dikker, donkerder en krachtiger. Ze krijgen ook een mooie natuurlijk krul. Het is net als of je al mascara op hebt, maar dan nog mooier en langer. Dit wil toch iedere vrouw?

Jojoba Israel

Naturapharma Jojoba Olie is 100% puur natuur en wordt verkregen uit de eerste koude persing van de noten van de jojobastruiken en  staat garant voor een blijvend hoge kwaliteit .

 Jojoba Olie is een weldaad voor ieder huid- en haartype. Jojoba olie helpt huid en haar te beschermen tegen guur en koud weer, luchtvervuiling en statische elektriciteit. Jojoba Olie kan worden gebruikt voor de dagelijkse verzorging van huid en haar, maar ook na het zonnen, na het ontharen of als baby- bad- en massage-olie.

 

Arabesque

Angel Wings Mascara schenkt een engelachtige oogopslag.  long-lasting effect –  vormen en verzorgen. Zonder parfum. Ook geschikt voor dragers van contactlenzen en gevoelige ogen. Gewoon en waterproof .€ 16,90

Zo ook de foundation waarvan je niet voelt dat je hem op hebt. Kan laag over laag extra aangebracht worden , zonder donkerder te worden. € 35,=

KOM HEM UITPROBEREN BIJ ONS IN DE SALON.

MoodMatchers

De hydraterende en verzorgende  lipstick die 12 uur blijft zitten . en in veel kleuren, die zich aanpassen aan je mood.

Heb je een vraag?
Stuur een appje
naar 06 53 551 388.