Huidverbetering

Home / Salon / Huidverbetering
Is je huid een beetje dof en grauw? Last van pigmentvlekken?

Dit is de ideale behandeling tegen pigmentvlekken. Inclusief ampul en ultrasone radio frequentie.

 • Acne littekens
 • vette huid met neiging tot acne
 • vale en slechte doorbloeding
 • pigment en ouderdomsvlekken
 • fijne lijntjes en rimpels

—————————————————-

De peelingen van Longipeel zijn ontwikkeld door een team van internationale dermatologische laserspecialisten,wetenschappers van de huid en dermato-cosmetische chemici.

Salycylzuur peeling
Salicylzuur is een natuurlijk zuur dat de in de lage concentratie van 5% of 10% de  hoornlaag verweekt en dode huidcellen en talg oplost en daarnaast huidvernieuwing stimuleert. Salicylzuur heeft bovendien ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. De fruitzuren van Longipeel zijn sterker dan andere fruitzuren ,die soms wel tot 70 % kunnen oplopen.

Behandelmogelijkheden: diepgaande reiniging bij niet-actieve  acne,  verminderen van fijne lijntjes & lichte pigmentvlekken en verbeteren van een slechte huidstructuur.
Een milde fruitzuurbehandeling die er voor zorgt dat je je gezonde teint en uitstraling weer terug krijgt. De bovenste huidlagen zijn vaak droog en verminderen de uitstraling van het gezicht, waardoor er een doffe en vale uitstraling ontstaat. Hierna kan de huid weer ademen, reduceren pigmentvlekken en zal je gezicht jeugdiger en stralender zijn.

Na deze unieke behandeling wordt de huid weer gevoed en tot rust gebracht met  een ampul en de ultrasone radio frequentie.

Fruitzuurbehandeling
€ 80,00
Littekenloos verwijderen van gesprongen adertjes, steelwratjes enz.
 • Tele’s (gesprongen adertjes)
 • Fibromen
 • Wratten
 • Pigmentvlekken
 • Vetknobbeltjes en andere onregelmatigheden in de huid.

Heb je je altijd al geërgerd aan rode adertjes, pigmentvlekjes, steelwratjes of andere huid oneffenheden? Schoonheidssalon Beauty by Kitty heeft de oplossing. Door het onmiddellijke effect van de behandeling kunt je al met 1 bezoek aan de salon verlost worden van die nare huidproblemen waar je al zo lang mee rondloopt.

Tele’way is een groot succes. De voordelen van Tele ‘away

Succesvol bij verschillende indicaties. de huid wordt langdurig verbeterd. De behandeling is kort, heeft direct resultaat . Verder is de behandeling met een verdovende emlacreme pijnloos.

MESO ELECTROPORATIE , EEN BEHANDELING DIE DE ADERTJES EN VAATJES STERKER MAAKT. EN ALS EXTRA PRETTIGE BIJKOMSTIGHEID WORDT JE HUID OOK EEN MAATJE KLEINER. 

TIP: Het product ‘ couperose balm ‘ van Phyris  of de Re-lax 3 van Bdr, maakt je vaatjes sterker en daardoor je huid minder rood. Het resultaat zie je al na enkele weken . 

….. maak eens een vrijblijvende  afspraak bij onze huidtherapeut en kijk wat zij voor je kan betekenen.  Zij kan de diffuse roodheid onder de huid prachtig weg krijgen .

Tele Away
€ 37,50
Bdr fresh & glow start-up

Ideale Bdr startersbehandeling met direct zichtbaar effect.

 • Direct zichtbare resultaten van vitaliteit en frisheid.
 • Verzacht en hydrateert de  huid zichtbaar.

Ook voor de geïrriteerde en schrale huid.

€ 45.50
Bdr Corrective Treatment

Geschikt voor alle huidtypes. Sensationele verjongende resultaten met langdurig effect voor lokale rimpelzones. Aantoonbare resultaten die te zien zijn  op foto’s van “voor en na de behandeling”.

Reinigen, Fruitzuur en profipeel, masker .  Inclusief epileren en Good Vibes masker .Dit vibrerende masker stimuleert de celstofwisseling van de huid. Het laat de cellen van de huid beter met elkaar communiceren en ontspant de gezichtspieren.

€ 71,-
Bdr basic en sensitive derma treatment

Met deze intensieve behandeling wordt het immuunsysteem geactiveerd en de weerstand verhoogd. Al na 1 behandeling ziet de huid er gladder en strakker  uit. Zelfs voor voor de rode, gestreste, nerveuze en naar allergie neigende huid.

Reingen, fruitzuur, profipeel . Hoogwaardige serums worden ingebracht met  de stimulation XL , masker. Inclusief Good Vibes masker. Dit vibrerende masker stimuleert de celstofwisseling van de huid. Het laat de cellen van de huid beter met elkaar communiceren en ontspant de gezichtspieren.

€ 91,00
Bdr Age control superior treatment

U ervaart bij deze behandeling  dat de huid er zichtbaar gladder, regelmatiger ,strakker en steviger uitziet. Heractiveert alle huidfuncties .

Ideaal om voor en na operaties de resultaten te optimaliseren.

In kuurverband ervaart u een ongelooflijk zichtbare huidverbetering.

Reiniging, fruitzuur, profipeel en stimulation XL. Daarbij worden alle lijntjes exstra behandeld met de Stimulation XS. Inclusief Laser effect masker en Good Vibes Masker .Dit vibrerende masker stimuleert de celstofwisseling van de huid. Het laat de cellen van de huid beter met elkaar communiceren en ontspant de gezichtspieren.

€ 124,-
Maakt je huid een maatje kleiner

Bij Mesotherapie worden serums (zeer geconcentreerde actieve werkstoffen) in de diepere huidlagen gebracht. Wij doen dit door middel van Meso Electroporatie, een behandeling zonder naalden.

Er zijn verschillende serums met elk een eigen werking. De behandeling werkt het beste in kuur verband, zodat er ook echt verbetering van de huidconditie en stevigheid van uw huid ontstaat. Een kuur bestaat uit 4 tot 8 behandelingen, met daarna een onderhoud van één behandeling per 4 tot 6 weken voor het beste blijvende effect. De spieren worden geactiveerd en krijgen hun volume weer terug  waardoor de huid weer strakker komt de staan . De poriën van de huid worden kleiner en zo wordt de huid dus nog een maatje kleiner. Doe hem in een combi van fruitzuur of microdermabrasie voor het optimale resultaat Een waanzinige behandeling. 

Wat is Mesotherapie?
Door gebruik te maken van naaldloze Mesotherapie is het mogelijk de huid weer in een optimale conditie te brengen, zonder gebruik te maken van injecties. Zichtbaar worden rimpels minder en voor ieder huidprobleem is een behandeling mogelijk met Mesotherapie.

Door deze speciale techniek is het mogelijk hoogwaardige werkstoffen te vervoeren tot in de dieper gelegen huidlagen om huidverbetering te stimuleren. Eén van de resultaten die u kunt verwachten is vermindering van rimpels. Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose. De huid vitaliseert, krijgt een mooie uitstraling, wordt compacter en egaler.

€ 89,= inclusief fruitzuur

€ 65,= zonder fruitzuur

 

Kortom, geen naald is nodig om de huid mooi te maken en mooi te houden!


Waarom mesotherapie?
 • huidverbetering
 • huidversteviging
 • rimpel, pigmentvlekken en couperose verminderen
 • grove poriën worden fijner
 • energieboost voor de vale- of rokershuid
 • vermindering van littekenweefsels
 • verbeterde weerstand, ook voor de acnehuiden
 • intensieve hydratatie van de huid.
Meso electroporatie
Get your skin in shape

Hoog – frequentie…Cosmetische toepassingen: Een behandeling met de glaselectrode die de huid voorziet van zuurstof.. Tijdens het gebruik ontstaat er verrijkt zuurstof die in staat is om door de huid heen te dringen, waardoor een optimale omgeving voor de huid wordt gecreerd. De hoge frequentie masseert de huid dat de opname van de actieve werkstoffen door de huid verhoogt en de bloedsomloop en de stofwisseling stimuleert van de huidcellen waardoor de huid geprikkeld wordt te verjongen en zich te herstellen. Lijntjes en rimpels verdwijnen en een verouderde huid wordt zichtbaar jonger.Ook een beschadigde, gevlekte huid wordt weer mooi, gezond en gelijkmatig.

Deze behandeling is alleen extra bij te boeken tijdens een behandeling van ons cometisch merk Phyris.

 

Micro-massage van de huid: als de glaselektrode tijdens de behandeling op enkele millimeters van de huid wordt gehouden, voelt de cliënt een lichte tinteling op de huid.
Toepassing:

 • vette huid
 • verstopte huid
 • acne huid
Skin Fitness
€ 16,50

Alleen als extra bij te boeken tijdens een gezichtsbehandeling

De lift machine

Zorgt er niet alleen voor dat de afvoer van afvalstoffen zich verbetert maar dat ook de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen verbeterd. Met behulp van deze hightech behandeling worden hooggeconcentreerde serums met werkstoffen ,waar de huid een tekort aan heeft gekregen, tot diep in de huid ingesluisd. Deze serums zijn in het bijzonder gericht op zuurstofvoorziening, liftende acties en activering van aanmaak van collageen en elastine.

Deze ultrasone behandeling richt zich op het stimuleren van de huid zelf. Het zorgt ervoor dat de huid zelf werkt om bestaande rimpels te vervagen en verslapt bindweefsel te verstevigen. Het is geheel pijnloos en biedt een prachtig en langdurig resultaat. Deze behandeling is alleen bij te boeken tijdens een behandeling van ons cosmetisch merk Phyris .

Liftmachine
Ultra Sound
€ 16,50

Alleen mogelijk tijdens een gezichtsbehandeling, als extra uitbreiding.

 • Ik heb een kuur gedaan met Bdr . Ik sta versteld van het resultaat. Mijn huid is echt heel veel beter geworden. Ik heb een heel gevoelige huid en heb daar nu veel minder last van.  Ik zeg JA!

  Justine B
  BDR behandeling
 • Ik heb mijn hele leven al rode gevoelige wangen gehad en dacht dat ik er maar mee moest leren leven. D huidtherapeute heeft ze weg gekregen, dmv laser. Mijn huid is niet meer droog en staat ook niet meer in brand. Heel blij mee.

  Petronel
  Tele Away
 • Hier nemen ze alle tijd voor je. Er is voor mij een speciale behandeling samengesteld en ben er erg tevreden mee. Ik heb mijn schoonheidsspecialiste gevonden ;-). Bdr is echt een top behandeling.

  Eveline
  BDR behandeling
 • Met je huid naar de sportschool ,zei Kitty. Ik heb een kuur van 6x gedaan en mijn huid staat echt een stuk strakker. Ik heb geen zin in operaties ,maar wil wel dat mijn huidje wat mooier en gladder werd. Een beertje een apart gevoel, maar je went er snel aan.

  Yvonne B
  Meso Electroporatie

Ook By Kitty

CAVITATIE… een alternatief voor liposuctie. Pijnloos en het werkt!
Ferment Peeling van Phyris

Deze ultra zachte peeling maakt je huid heerlijk zacht en geeft haar de glans terug. € 25,-  Gratis soft washand twv € 4,-

😉
Cosmetisch arts

Wat kan hij voor jou betekenen?

Zegt de spiegel iets anders als dat jij je voelt?  Ons doel is: met zo klein mogelijke correcties, een zo groot mogelijk effect te bereiken.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek en kijk wat hij voor je kan betekenen.

lees meer
Acne behandelen

Laat je huid vakkundig behandelen. Pukkels heb je tijdelijk, littekens voor altijd.

Lees meer >
Product van de maand

Whitening crème en serum

Haalt laag voor laag de vlekjes en oneffenheden van de huid weg. We hebben prachtige resultaten met de whitening lijn van Phyris. Een prachtig product wat werkt. Dit is het resultaat na 6 weken .

€ 52,=

Heb je een vraag?
Stuur een appje
naar 06 53 551 388.