Swipe!
LESS IS MORE

COSMETISCH ARTS

Uw natuurlijke schoonheid door kleine correcties weer optimaal naar voren laten komen? Geneeskunde die overgaat in geneeskunst! 

De werkwijze

Er wordt steeds de grootste zorgvuldigheid in acht genomen met betrekking tot veilig en steriel werken. Vooraf en tijdens de behandeling wordt er steeds met U overleg gepleegd, zodat er een esthetisch verantwoord resultaat wordt behaald. En er geen verrassingen zijn over de kosten. Er wordt rekening gehouden met het huidtype, soort rimpel/huiddefect en de wensen en budget van de cliënt.

 

Ook wordt een eventuele voorgeschiedenis van cosmetische behandelingen in aanmerking genomen alsmede de totale gezondheidstoestand van de cliënt. De keuze van een middel van behandelingen is dus altijd gebaseerd op individuele factoren, die van cliënt tot cliënt verschillen. Alleen wanneer bij het intakegesprek blijkt dat onze behandelingen voor U een goede keuze zijn gaan wij over tot behandelen; anders verwijzen wij U door. Het beoogde effect moet zodanig zijn dat het natuurlijk overkomt; eigenlijk moet het niet opvallen dat er behandeld is, alleen dat iemand er goed uitziet. Als er één zin in de cosmetische geneeskunde thuishoort dan is het wel “LESS IS MORE”.

Wat kost een behandeling?

Voorlichting is kosteloos. De kosten hangen af van de hoeveelheid benodigd materiaal. Heeft men veel – en diepe rimpels dan wordt een behandeling vanzelfsprekend duurder dan bij iemand die een simpel klein lijntje wil laten verwijderen. De kosten van elke behandeling worden vooraf met u besproken en dienen erna contant of per pinpas te worden voldaan. Uw salonhoudster zal u graag verder voorlichten. Voor elke behandeling dient u zich te legitimeren zoals in de wet is vast gelegd. Elke BIG geregistreerde arts dient dit te vragen en vast te leggen.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling met hyaluronzuur injectables, maar bent u bang voor de pijn en/of herstelperiode? Dankzij de elegante en comfortabele injecties met de teosyalpen en juvapen behoort dit definitief tot het verleden.

Teoxane laboratories heeft in samenwerking met juva plus de innovatieve teosyalpen en de juvapen ontwikkeld. Dankzij de baanbrekende technologie kan de arts zich volledig focussen op het artistieke aspect van de behandeling, terwijl u een meer comfortabele behandeling ondergaat.

 

Een accuraat instrument voor schoonheid

Met een conventionele spuit moet de arts/behandelaar kracht uitoefenen om de gel en botulline oplossing te injecteren en precies te doseren. De druk die nu wordt uitgeoefend is niet constant en wordt hierdoor als pijnlijk ervaren. 

De injectiehoeveelheid en de injectiesnelheid kan door de behandelaar worden ingesteld op basis van de soort behandeling en het behandelgebied. De gel of de botuline oplossing wordt langzaam, gedoseerd en gecontroleerd geïnjecteerd dankzij het gemotoriseerde systeem.

 

Aanzien de injectie elektronisch gecontroleerd wordt, is de behandelaar in staat om zich geheel te focussen op de plaatsing van de gel of botuline oplossing in plaats van het uitoefenen van de druk die noodzakelijk is bij de conventionele handmatige injectiespuiten.

De teosyalpen en juvapen zijn ontwikkeld voor het geven van constante en elegante injecties die nagenoeg pijnloos zijn. Uit onderzoek is gebleken dat men in 70% van de gevallen vrijwel geen enkele pijn ervaart dit in tegenstelling tot de handmatige injecties.

Na de behandeling kunt u uw dagelijkse activiteiten direct weer oppakken, zoals terug naar het werk op dezelfde dag.

Bij de vraag aan patiënten: waarom zou je een behandeling met de teosyalpen en juvapen adviseren aan je vrienden’ antwoorden ze:

  • Goede resultaten, minder roodheid
  • Natuurlijke resultaten en geen pijn
  • Minder neveneffecten
  • Je kunt snel weer terug naar je dagelijkse activiteiten
  • Meer natuurlijke resultaten
  • Zelfs gebieden die voorheen te delicaat waren kunnen nu worden behandeld
×