ONS VERHAAL

OVER BEAUTY BY KITTY

Huidverzorging is onze passie! In onze gezellige salon in hartje Wateringen doen wij alles wat met lichaamsverzorging en huidverbetering te maken heeft. We zijn het liefst bezig met de laatste trends, technieken en mogelijkheden met betrekking tot beauty en schoonheid. Bij Beauty by Kitty werken alleen gediplomeerde schoonscheidsspecialistes en huidtherapeuten gespecialiseerd in diverse huidtherapieën, massages en pedicures. Ook is er regelmatig een cosmetisch arts aanwezig.

Bezoek ons

Het GEZELLIGE WATERINGEN

Beauty by Kitty is  gevestigd in het gezellige centrum van Wateringen in het Westland. Tussen Rijswijk en Den-Haag. Hier kom je niet alleen voor de verzorging van je huid, maar ook om even tot rust te komen. Verder zijn we ook gecertificeerd PS food & lifestyle centrum, afvallen in Wateringen is dus ook mogelijk op een veilige manier. Laat je voeten vakkundig verzorgen door een gediplomeerde pedicure of kom voor een total bodywax  of wimperlifting . Wil je shellac op je nagels. wij hebben keus uit meer dan 100 kleuren.

Beauty by Kitty Salon
Ons team

Kitty

Schoonheidsspecialiste, pedicure en voedingsdeskundige

Huidverzorging en pedicure zijn mijn passie. Hoe leuk is het om een uurtje heerlijk te ontspannen en tegelijkertijd je huid een oppepper te geven En ik mag dat doen. En als pedicure is het elke keer weer een uitdaging om alle pijntjes te vinden en op te lossen.Ik voel mij bevoorrecht dat mensen hun huid en voeten aan mij toevertrouwen . Mensen coachen om weer op gewicht te komen maakt me blij. Hun tips te geven om op gewicht te blijven. Mijn afwisselende werk zorgt ervoor dat ik elke dag weer dankbaar ben met mijn salon.

 

Romy

Schoonheidsspecialiste, pedicure en voedingsdeskundige

Als klanten aan mij vragen wat ik het leukst vind om te doen in mijn vak is mijn antwoord dat ik het, het leukste vind om met klanten te werken. Je bouwt een persoonlijke band met de klant op. Je hoort de gezellige verhalen, maar ook de mindere, dat hoort erbij.

×