JOUW PERSOONLIJKE COACH

PS. Food & 

Lifestyle

PS food & lifestyle is geen dieet. Het is een totaal concept; een afslankprogramma. Onder persoonlijke begeleiding van voedingscoaches (en ervaringsdeskundigen) Kitty en Romy werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging. Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? Maak dan nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek

PS FOOD & LIFESTYLE

LEKKER ETEN EN TOCH AFVALLEN?

PS food&lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld programma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PS voedingscoach. Het is een totaal concept; een afslankprogramma. Onder persoonlijke begeleiding van voedingscoach Kitty of Romy werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging. De voeding is koolhydraatarm,vetarm en eiwitrijk. En dit maakt het tot een succes. We hebben een klein supermarktje waar werkelijk alles te koop is. Steeds meer van onze producten zijn ook gluten en sojavrij.

Met PS food & lifestyle val je snel en moeiteloos af. Je gaat niet minder eten, maar anders. Je hebt 5 á 6 eetmomenten per dag. Deze bestaan uit PS producten, aangevuld met groente, vlees en vis. Met het gezin mee eten blijft heel makkelijk.

De coach is jouw stok achter de deur, iemand die je over het dode punt helpt en die je blijft stimuleren en motiveren. Niet alleen tijdens het afvallen, maar ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding om terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook!

Wil jij ook weer lekker in je vel zitten? Maak dan nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Voedingscoaches

Bij Kitty en Romy kun je terecht voor deskundig advies en persoonlijke begeleiding bij het afslanken. Ze zijn ervaringsdeskundigen met ps food & lifestyle en opgeleid tot PS coach.

Weet je dat………….

Ben je ooit een keer bij ons geweest om af te vallen, dan kun je online producten bestellen. Heb je toch heerlijk een gezond en lekker tussendoortje, zonder weer aan te komen.

×