Permanente

make-up

Permanente make-up is een prachtige manier om oneffenheden te camoufleren en om een optisch liftend effect te bewerkstelligen. Een natuurlijk resultaat is hierbij het uitgangspunt. We maken daarom gebruik van pigmenten die aansluiten bij je huid- en haartint.

 

Met permanente make-up kunnen we een duidelijkere oogopslag creëren, een frissere blik of volle wenkbrauwen in een vorm die past bij je gezicht.

Permanente make-up verbetert de contouren van je gezicht en geeft effect van een subtiele gezichtscorrectie. Wij gebruiken uiteraard gecertificeerde pigmenten die voldoen aan de strenge EU regels.

Permanente make-up

3D wenkbrauwen: €250

 

Vorm bepalen, voortekenen, epileren en het pigmenteren van de wenkbrauw. Inclusief  1 nabehandelingen na 3 weken. Daarna is het € 55,= voor elke nabehandeling

 

Crème de la crème

Vraag je huisarts om Emla crème. En neem de tube verdovende zalf mee tijdens je afspraak, voor een prettiger behandeling.

Eyeliner boven of onder €165

 

Altijd opgemaakt opstaan
Eyeliner boven of onder inclusief 1 nabehandeling Daarna is het € 65 per nabehandeling.

Wenkbrauwen touch up €110

 

EEN OPFRIS BEURT

Speciaal voor wie eerder bij Beauty by Kitty is geweest: opfrisbeurt na een jaar. Eén behandeling hairstrokes of schaduwtechniek om de kleur en vorm weer op te halen.

2e behandeling na 3weken is € 55,=

Wenkbrauwen small correction: €95

 

HET OPVULLEN VAN ONTBREKENDE STUKJES WENKBRAUW

Het opvullen van onbrekende stukjes wenkbrauw.  Bijvoorbeeld op de plek van een litteken, met de haartjestechniek. Of het langer of iets breder maken van de wenkbrauwen. inclusief 1 nabehandeling. Daarna is het €45,=  per nabehandeling.

KITTY’s FAVORIETE

Onze merken

Huidverzorging is onze passie en hiervoor werken wij samen met verschillende prachtige merken zoals BDR en Phyris. BDR is het merk voor degene die voor huidverbetering willen gaan. Het resultaat is al na de eerste keer zichtbaar! Of ga voor Phyris, welke perfecte verzorging voor iedere huid heeft. Het merk kent veel variatie in producten en dus ook in de behandelingen.

×