IEDERE DAG WAKKER WORDEN MET PERFECTE EN NATUURLIJKE WIMPERS EN WENKBRAUWEN?

Wimpers & wenkbrauwen

Nieuwe set wimper extensions: €83,50

Niet meer weg te denken!

Niet meer weg te denken zijn wimperextensions. Mooi natuurlijk of juist lekker opvallend, bij ons kan het allebei. Hoe fijn is het om iedere dag opgemaakt op te staan! 

Opvullen na:

2 weken  35.50

3 weken € 45.50

4 weken € 55.50

Daarna nieuwe set prijs

Wimperlifting: €65,50 inclusief wimpers verven

Weg met je wimperkrultang!

Op zoek naar een vollere oogopslag, maar wil je niet voor wimperextensions gaan , probeer dan een wimperlifting voor een prachtig natuurlijk resultaat!

Henna brows: €20.75

Langdurig mooie wenkbrauwen!

Henna Brows is ‘HOT”.  Bij de Wateringse Browwaxbar kan je naast de gewone wenkbrauwkleuring ook terecht voor een kleuring met henna.

Waarom zou je voor een kleuring met henna kiezen? De henna hecht zich op de huid tussen de haartjes waardoor je de illusie van meer volumineuze wenkbrauwen creëert. Deze behandeling is dan ook een absolute aanrader voor wie weinig haartjes heeft. Bovendien is henna ook geschikt voor mensen met pigmentverlies en zelfs grijze wenkbrauwen. Ook het langhoudende effect van dit product is een voordeel. Henna blijft tot twee weken op de huid en tot vier weken op de haartjes, langdurig plezier verzekerd! Dankzij het make-upeffect van het product hoef je de eerste weken niet aan de slag met poeders of potloden.

Wimpers verven: €16,50
Wenkbrauwen verven: €14,50

×