Contact


CORONA BELEID!!
Probeer zoveel mogelijk via de app een afspraak te maken, zodat we minder mensen in de salon hebben en we tijdens de behandeling geen telefoon oppakken.0653551388 . We werken met mondkapjes als u dat wilt, dat is voor ons geen probleem.

Beauty by Kitty is  gevestigd in het gezellige centrum van Wateringen in het Westland. Tussen Rijswijk en Den-Haag. Hier kom je niet alleen voor de verzorging van je huid, maar ook om even tot rust te komen. Verder zijn we ook gecertificeerd PS food & lifestyle centrum, afvallen in Wateringen is dus ook mogelijk ,op een veilige manier.

Beauty by Kitty verzorgt uw huid met de producten van Bdr en Phyris

Bij ons kunt u terecht voor korte behandelingen , als ook uitgebreide beauty arrangementen. De belangrijkste uitgangspunten in de salon zijn kwaliteit en persoonlijke aandacht. Kwaliteit is terug te vinden in de keuze van de producten die worden gebruikt en geadviseerd. Met onze specialistische apparatuur en behandelingen brengen wij zichtbare verbeteringen van de huid tot stand. Kleine oneffenheden kunnen doeltreffend verwijderd worden. We zijn GGD goedgekeurd.

Bij Beauty by Kitty werken:

 • Schoonheidsspecialistes, gespecialiseerd in diverse huidtherapieën,
 • Masseuses
 • Pedicures.
 • Cosmetisch arts
 • Huidtherapeuten
NO SHOW BELEID.
Wij nemen uw tijd serieus , doet u dat met die van ons ook.
Tot 24 uur van tevoren kunt u kosteloos annuleren. Tot 12 uur ervoor brengen we 50% in rekening . En bij NOW SHOW moeten we helaas het volledige bedrag in rekening brengen. 

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Telnr (verplicht)

  Onderwerp

  Bericht

  Adres:

  Herenstraat 2
  2291 BG Wateringen

  Maak een afspraak:

  0174 504 418

  0653551388
  info@beautybykitty.nl

  Openingstijden:

  Ma, Wo, Vr 9.00 – 17.30
  Di, Do 9.00 – 21.00
  Za vanaf 9.00

  Quote By Kitty

  How old you are is your business, how old you look is our business.

  Heb je een vraag?
  Stuur een appje
  naar 06 53 551 388.