ONZE GEZICHTSBEHANDELINGEN

ONTSPAN & GENIET

Schoonheid van top tot teen, dat is waar Beauty by Kitty voor staat. Met onze vele behandelingen bieden wij een totaal concept. Zo kun je bij ons terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen en huidverbetering behandelingen.

Tip! Wist je dat je onze gezichtsbehandelingen kunt uitbreiden met een ultra sound of hoog-frequentie apparaat? Zo maak je je huid nog een maatje kleiner tijdens de behandeling.

Gezichts-behandelingen

Is je huid een beetje dof en grauw? Heb je last van pigmentvlekken? Dit is de ideale behandeling tegen pigmentvlekken. Inclusief ampul en ultrasone radio frequentie.

 • Acne littekens
 • Vette huid met neiging tot acne
 • Vale en slechte doorbloeding
 • Pigment en ouderdomsvlekken
 • Fijne lijntjes en rimpels

De peelingen van Longipeel zijn ontwikkeld door een team van internationale dermatologische laserspecialisten,wetenschappers van de huid en dermato-cosmetische chemici.

 

Salycylzuur peeling
Salicylzuur is een natuurlijk zuur dat de in de lage concentratie van 5% of 10% de hoornlaag verweekt en dode huidcellen en talg oplost en daarnaast huidvernieuwing stimuleert. Salicylzuur heeft bovendien ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. De fruitzuren van Longipeel zijn sterker dan andere fruitzuren ,die soms wel tot 70 % kunnen oplopen.

Behandelmogelijkheden: diepgaande reiniging bij niet-actieve acne, verminderen van fijne lijntjes & lichte pigmentvlekken en verbeteren van een slechte huidstructuur. Een milde fruitzuurbehandeling die er voor zorgt dat je je gezonde teint en uitstraling weer terug krijgt. De bovenste huidlagen zijn vaak droog en verminderen de uitstraling van het gezicht, waardoor er een doffe en vale uitstraling ontstaat. Hierna kan de huid weer ademen, reduceren pigmentvlekken en zal je gezicht jeugdiger en stralender zijn. Na deze unieke behandeling wordt de huid weer gevoed en tot rust gebracht met een ampul en de ultrasone radio frequentie.

 • Littekenloos verwijderen van gesprongen adertjes, steelwratjes enz.
 • Tele’s (gesprongen adertjes)
 • Fibromen
 • Wratten
 • Pigmentvlekken
 • Vetknobbeltjes en andere onregelmatigheden in de huid.

 

Heb je je altijd al geërgerd aan rode adertjes, pigmentvlekjes, steelwratjes of andere huid oneffenheden? Schoonheidssalon Beauty by Kitty heeft de oplossing. Door het onmiddellijke effect van de behandeling kunt je al met 1 bezoek aan de salon verlost worden van die nare huidproblemen waar je al zo lang mee rondloopt.

 

Tele’way is een groot succes. Tele’way heeft vele voordelen. Zo is het succesvol bij verschillende indicaties, de huid wordt langdurig verbeterd, de behandeling is kort en heeft direct resultaat en pijnloos door de verdovende emlacreme.

 

Tip: het product ‘couperose balm’ van Phyris of de re-lax 3 van BDR, maakt je vaatjes sterker en daardoor je huid minder rood. Het resultaat zie je al na enkele weken.

 

Maak eens een vrijblijvende afspraak bij onze huidtherapeut en kijk wat zij voor je kan betekenen.  Zij kan de diffuse roodheid onder de huid prachtig weg krijgen!

Geniet van een van de vele BDR behandelingen:

 1. BDR fresh & glow start-up: Ideale BDR startersbehandeling met direct zichtbaar effect. Direct zichtbare resultaten van vitaliteit en frisheid. Verzacht en hydrateert de huid zichtbaar. Ook voor de geïrriteerde en schrale huid | €52.50
 2. BDR Corrective treatment - Geschikt voor alle huidtypes. Sensationele verjongende resultaten met langdurig effect voor lokale rimpelzones. Aantoonbare resultaten die te zien zijn op foto’s van “voor en na de behandeling”. Reinigen, Fruitzuur en profipeel, masker. Inclusief epileren en Good Vibes masker. Dit vibrerende masker stimuleert de celstofwisseling van de huid. Het laat de cellen van de huid beter met elkaar communiceren en ontspant de gezichtspieren | €75.50
 3. BDR basic en sensitive derma treatment - Met deze intensieve behandeling wordt het immuunsysteem geactiveerd en de weerstand verhoogd. Al na 1 behandeling ziet de huid er gladder en strakker Zelfs voor voor de rode, gestreste, nerveuze en naar allergie neigende huid. Reingen, fruitzuur, profipeel. Hoogwaardige serums worden ingebracht met de stimulation XL, masker. Inclusief Good Vibes masker. Dit vibrerende masker stimuleert de celstofwisseling van de huid. Het laat de cellen van de huid beter met elkaar communiceren en ontspant de gezichtspieren | €96.50
 4. BDR age control superior treatment - U ervaart bij deze behandeling dat de huid er zichtbaar gladder, regelmatiger, strakker en steviger uitziet. Heractiveert alle huidfuncties. Ideaal om voor en na operaties de resultaten te optimaliseren. In kuurverband ervaart u een ongelooflijk zichtbare huidverbetering. Reiniging, fruitzuur, profipeel en stimulation XL. Daarbij worden alle lijntjes exstra behandeld met de Stimulation XS. Inclusief Laser effect masker en Good Vibes Masker .Dit vibrerende masker stimuleert de celstofwisseling van de huid. Het laat de cellen van de huid beter met elkaar communiceren en ontspant de gezichtspieren | €127.50

Maakt je huid een maatje kleiner! 

Bij Mesotherapie worden serums (zeer geconcentreerde actieve werkstoffen) in de diepere huidlagen gebracht. Wij doen dit door middel van Meso Electroporatie, een behandeling zonder naalden. Er zijn verschillende serums met elk een eigen werking. De behandeling werkt het beste in kuur verband, zodat er ook echt verbetering van de huidconditie en stevigheid van uw huid ontstaat. Een kuur bestaat uit 4 tot 8 behandelingen, met daarna een onderhoud van één behandeling per 4 tot 6 weken voor het beste blijvende effect. De spieren worden geactiveerd en krijgen hun volume weer terug  waardoor de huid weer strakker komt de staan . De poriën van de huid worden kleiner en zo wordt de huid dus nog een maatje kleiner. Doe hem in een combi van fruitzuur of microdermabrasie voor het optimale resultaat Een waanzinige behandeling.

 

Wat is Mesotherapie?

Door gebruik te maken van naaldloze Mesotherapie is het mogelijk de huid weer in een optimale conditie te brengen, zonder gebruik te maken van injecties. Zichtbaar worden rimpels minder en voor ieder huidprobleem is een behandeling mogelijk met Mesotherapie.

 

Door deze speciale techniek is het mogelijk hoogwaardige werkstoffen te vervoeren tot in de dieper gelegen huidlagen om huidverbetering te stimuleren. Eén van de resultaten die u kunt verwachten is vermindering van rimpels. Tevens treedt er een vermindering op van pigmentvlekken, littekenweefsel, acné en couperose. De huid vitaliseert, krijgt een mooie uitstraling, wordt compacter en egaler.

 

Inclusief fruitzuur: €89
Zonder fruitzuur: €65

Kortom, geen naald is nodig om de huid mooi te maken en mooi te houden!

 

WAAROM MESOTHERAPIE?

 • huidverbetering
 • huidversteviging
 • rimpel, pigmentvlekken en couperose verminderen
 • grove poriën worden fijner
 • energieboost voor de vale- of rokershuid
 • vermindering van littekenweefsels
 • verbeterde weerstand, ook voor de acnehuiden
 • intensieve hydratatie van de huid

Alleen als extra bij te boeken tijdens een gezichtsbehandeling | €16,50

 

Get your skin in shape

Cosmetische toepassingen: Een behandeling met de glaselectrode die de huid voorziet van zuurstof.. Tijdens het gebruik ontstaat er verrijkt zuurstof die in staat is om door de huid heen te dringen, waardoor een optimale omgeving voor de huid wordt gecreëerd. De hoge frequentie masseert de huid dat de opname van de actieve werkstoffen door de huid verhoogt en de bloedsomloop en de stofwisseling stimuleert van de huidcellen waardoor de huid geprikkeld wordt te verjongen en zich te herstellen. Lijntjes en rimpels verdwijnen en een verouderde huid wordt zichtbaar jonger.Ook een beschadigde, gevlekte huid wordt weer mooi, gezond en gelijkmatig. Deze behandeling is alleen extra bij te boeken tijdens een behandeling van ons cosmetisch merk Phyris.

Micro-massage van de huid: als de glaselektrode tijdens de behandeling op enkele millimeters van de huid wordt gehouden, voelt de cliënt een lichte tinteling op de huid.
Toepassing:

 • vette huid
 • verstopte huid
 • acne huid

Alleen als extra bij te boeken tijdens een gezichtsbehandeling | €16,50

De lift machine

Zorgt er niet alleen voor dat de afvoer van afvalstoffen zich verbetert maar dat ook de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen verbeterd. Met behulp van deze hightech behandeling worden hoog geconcentreerde serums met werkstoffen ,waar de huid een tekort aan heeft gekregen, tot diep in de huid ingesluisd. Deze serums zijn in het bijzonder gericht op zuurstofvoorziening, liftende acties en activering van aanmaak van collageen en elastine.


Deze ultrasone behandeling richt zich op het stimuleren van de huid zelf. Het zorgt ervoor dat de huid zelf werkt om bestaande rimpels te vervagen en verslapt bindweefsel te verstevigen. Het is geheel pijnloos en biedt een prachtig en langdurig resultaat. Deze behandeling is alleen bij te boeken tijdens een behandeling van ons cosmetisch merk Phyris .

Vitaminen A bestrijd effectief de vorming van rimpels en bestaande lijntjes. Verbetert de vorming van nieuwe cellen en de elasticiteit van huid en het huidreliëf. Een prachtige behandeling met snel resultaat. Al na 1 behandeling te zien. Gebruik de retinol producten thuis en de resultaten zijn spectaculair.

Vitamine A is het product tegen huidveroudering. Inclusief epileren en oneffenheden verwijderen en een heerlijke rustgevende massage

60 minuten | €84.=

Een speciaal depot-hyaluron in de PHYRIS Hyaluron Sensation producten geeft onmiddellijke maximaal vocht af en houdt dit effect gedurende een langere periode aan. Een woestijngrasextract in de hydraterende 24-uurscrème schenkt de huid extra intensief en lang aanhoudend vocht. Een trekkerig gevoel en droogterimpeltjes lijken wel weggetoverd. De huid wordt goed gehydrateerd.

60 minuten | €78.= euro

Een heerlijke frisse facial. Werkt op de vochtbalans en vult de huid op. De opvolger van de hyaluronbehandeling, voor diegene die verder wil met huidverbetering. De algen en plankton komen uit het laboratorium en zijn gekweekt onder de beste omstandigheden. Voor een zichtbaar jongere huid.

60 minuten €82.50

 

De “Re” behandeling staat voor veerkracht en elasticiteit. Een prachtige cosmeticalijn die de huid opvult. Zichtbaar na 1 behandeling. Wil je een crème die doet wat hij zegt…. “Re” maakt je huid spectaculair gladder.

60 minuten | €82.50

Verzorg je huid al op jonge leeftijd. Pukkeltjes heb je tijdelijk, littekens voor altijd. De behandeling omvat:

 • Reinigen
 • Producten die de talg verweken.
 • Verwijderen van mee-eters
 • Crème                          

30 minuten | €36,50 euro

Sensi-anti stress met de producten van Phyris.

30-50% van alle vrouwen heeft last van een gevoelige huid.   Een gevoelige huid reageert snel met irritaties,roodheid,een trekkerig gevoel  en jeuk. Zon ,koude of een verkeerde verzorging worden vaak niet goed verdragen, maar ook stress wordt snel zichtbaar op de huid.   Met de producten van Phyris kun je ten volle genieten van de verzorgingsresultaten. Ze verzachten, kalmeren en versterken daarnaast de huidbarierre. Inclusief epileren en oneffenheden verwijderen en een heerlijke rustgevende massage

60 minuten | €69.50

Luxesse is pure luxe. Het is een behandeling met direct zichtbaar resultaat.

Gebruik je de luxesse lijn voor thuis, dan zie je na een week gebruik al resultaat. De huid staat strakker en voelt gladder. Bij langer gebruik , bouwt het de huid op. Kortom een geweldige behandeling!

Luxesse van Phyris, met het ingrediënt van de zwarte parel. Een klein wonder wat de huid in hele korte tijd strak maakt. De crème heeft een meervoudige werking. Een heerlijke ontspannende, luxe, spectaculaire en effectieve behandeling. Verschillende soorten peeling, waarvan een fruitzuur peeling, serums en 2 maskers. Inclusief epileren, oneffenheden verwijderen en een heerlijke massage.

€92,50

Deze behandeling gaat pigmentvlekken tegen! 

Het verminderen van pigmentvlekken staat in de top vijf van meest gevraagde behandelingen bij ons in de salon. Niet zo gek; de bruine plekjes kunnen je gezicht ontsieren en ook flink oud maken. Het is zelfs bewezen dat een jongere huid met vlekken er ouder uit ziet, dan een oudere huid met lijntjes en rimpels.

De Whitening cosmetica lijn staat voor “de gezonde huid in evenwicht”. De ANTI- PIGMENT BALM gaat de pigmentvlekken tegen en de WHITENING CREAM zorgt voor een gelijkmatige, lichtere huid. Kijk uit naar een vlekkeloze, jong uitziende huid. Ook de producten voor thuisgebruik boeken groot resultaat.

Tijdens deze behandeling werken we met vitamine serums en verschillende “fruitzuur” peelingen en maskers. De behandeling is inclusief epileren en een heerlijke massage. Kijk ook eens bij je zorgverzekeraar. Het verwijderen van pigmentvlekken staat onder camouflagetherapie en soms zit daar een vergoeding bij. 

€84.50

High Excellence facial

De unieke combinatie van werkzame stoffen verenigt zeer effectieve bestanddelen voor het gezicht en de oogzone:

Retin Royal, een baanbrekende en zeer huidvriendelijke vorm van de klassieke werkzame stof Retinol, stimuleert de celvernieuwing en zorgt voor een zichtbaar gladdere huid.

Bovendien hydrateert 7-voudig Hyaluron intensief en langdurig, zelfs in diepere huidlagen – een echte hydratatieboost.

Daarnaast vermindert een complex van niacinamide en peptiden uit quinoazaden ouderdomsvlekken en geeft de huid nog meer vocht, alsook gelijkmatigheid en uitstraling.

De formule Eye Fit met werkzame stoffen gaat zwellingen tegen en zorgt voor een zichtbaar stralende en gladdere oogstreek.

De nieuwe Smooth Relax Peptides verminderen rimpels onmiddellijk zichtbaar en doen de vorming van nieuwe rimpels afnemen.

The Face & Eye Serum, het anti-aging multitalent, is de oplossing voor een zichtbaar glad, strak en jeugdig uiterlijk.

60 minute 95,50

De mysterieuze kracht van kruiden! SPICEup hydrateert en geeft de huid een verkwikt gevoel. De producten bevatten krachtige bestanddelen die doen denken aan een weelderige kruidenbazaar: Szechuan Peper vermindert lijntjes en rimpeltjes en werkt tegelijkertijd verzachtend en kalmerend. Curry Tree Extract verhoogt de elasticiteit van de huid, beschermt de elastinevezels en zorgt zo voor minder diepe rimpels en stevigere gezichtscontouren. Bovendien is de crème verrijkt met Turmeric Extract en waardevolle zwarte komijn Olie. Kruidige geuren prikkelen alle zintuigen en voeren u mee naar een mystieke wereld. Voor een gevitaliseerd, egaal huidbeeld en een jeugdige uitstraling.

Een heerlijke 'welness' behandeling, die moet je ondergaan.

60 minuten 82,50

.Gladmakend. Verfrissend. Bomvol vitamines.

Vitaminekick voor de huid! Vitamin Infusion met Mango Butter voorziet de normale huid van lipiden. De zacht smeltende textuur laat een aangenaam verzorgd huidgevoel achter. Doet de huid dankzij Pink Grapefruit Extract en rooskleurig glanzende pigmenten onmiddellijk stralen en vermindert rimpeltjes door Vitamin C. Met innovatieve, hightech vitamines zorgt voor een gladde en versterkte huid. Het ‘ABC Beauty Complex’ verbetert de opname van de schoonheidsvitamines A, B en C in de huid en vergroot daarmee hun werkingspotentieel. Voor een rozige gloed en een gelijkmatig, glad huidbeeld.

60 minuten € 82,50

Huid verbetering

KITTY’s FAVORIETE

Onze merken

Huidverzorging is onze passie en hiervoor werken wij samen met verschillende prachtige merken zoals BDR en Phyris. BDR is het merk voor degene die voor huidverbetering willen gaan. Het resultaat is al na de eerste keer zichtbaar! Of ga voor Phyris, welke perfecte verzorging voor iedere huid heeft. Het merk kent veel variatie in producten en dus ook in de behandelingen.  

×